10.12.2015

Dine fottrinn høres godt i et folketomt sentrum. I mørklagte butikkvinduer stirrer utstillingsdukkene som om de vet. Du trekker pusten og faker selvtillit. Det har blitt et daglig rituale, bare et av mange du må klare. Trikset er å ikke miste masken igjen. Suksess skal bli din ultimate hevn.

Du har designet deg selv. Fra din latter til dine klær, et alt i alt imponerende forsvarsverk. Drømmen har alltid vært et liv det er verdt å blogge om. Så fort du har overbevist alle andre er du i havn. Selv en ødelagt sjel får verdi med et godt merkenavn.

Din selvsikre gange har du stjålet fra en film. På ørene har du en sang du håper er fin. Hver gate er en catwalk, men faren for å snuble er det som stjeler oppmerksomheten din. De beste idealene får man av å lese en glossy og glanset presse. Du føler deg endelig hjemme på en tilstrekkelig dyr adresse.

Utad er du tilsynelatende perfekt - et image du dyrker møysommelig. Lykken er å få andre til å tro at man er lykkelig. Du holder deg frisk med dietter, piller og diverse remedier. Din indre dybde kommer til uttrykk gjennom sitater du deler i sosiale medier.

Du har et stilsikkert møblert hjem, men inni deg står rommene tomme. Du solgte alt for å betjene gjelden du står i til deg selv. Ekte verdier har aldri vært særlig lønnsomme. Alt som truer deg nå er en fasade som slår sprekker, men slapp av, det finnes alltids et foto-filter som dekker.< TilbakeHentet fra: Fallmett (2015)